Sporthírek

 • Hallgatók sporttudományos tevékenységének támogatása a BPK-n

  2009.06.16., kedd

  A kar, szakmai és tudományos tevékenységének elismeréseként megkapta a XXIX. OTDK Testnevelés – és Sporttudományi Szekciójának szervezési jogát.

 • Úszóversenyek a BPK szervezésében, részvételével

  2009.06.16., kedd

  A BPK HÖK és a Testnevelés Intézeti Tanszék által közösen szervezett kiemelkedő sportesemény a harmadik éve megrendezésre kerülő Benedek Elek Úszóverseny.

 • Élénk hallgatói sportélet a Benedek Elek Diáksport Egyesületnél

  2009.06.16., kedd

  A Benedek Elek Diáksport Egyesület négy szakosztályt működtet. Ezek a szakosztályok elsősorban a rekreációs sportolás színterei.

 • A kosárlabda siker Baloghné Bakk Adrienn, a BPK oktatójának szakértelmét dicséri

  2009.06.16., kedd

  A Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokság (MEFOB) a minőségi sportolók számára nyújt versenyzési lehetőséget. Ebben a tanévben a Testnevelés Intézeti Tanszék oktatói a Benedek Elek Pedagógiai Kar hallgatóin kívül két soproni egyetemi kar sportolóinak a nevezését is intézték, egyéni sportágak...

 • Orandum est ut sit mens sana in corpore sano!

  2009.06.16., kedd

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Bölcsészettudományi Karának sportéletére felelősségteljes aktivitás a jellemző. Hallgatóink és oktatóink egyaránt átérzik a Juvenalisnak tulajdonított gondolat jelentőségét: Orandum est ut sit mens sana in corpore sano! (Imádkozzunk azért, hogy ép lélek legyen ép testb...

 • Sportélet a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán

  2009.06.15., hétfő

  Az Apáczai Csere János Kar Testnevelési Intézeti Tanszékén az oktató-nevelő munka fókuszában a hallgatók mozgásműveltségének fejlesztése, sportolási igényeik kielégítése, az egészséges életmódra történő felkészítés tudatosítása áll.

 • Színvonalas döntők kiváló tornászokkal

  2009.06.02., kedd

  Az NYME SEK sportcsarnokában lebonyolított Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Tornász Bajnokságon élversenyzőket és színvonalas gyakorlatokat láthatott a közönség.

 • A nemesfém színe: arany

  2009.05.26., kedd

  Kosaras fiaink a hosszú út fáradalmait meghazudtolva, frissen, határozottan, rendkívül jól koncentrálva a védekezésre és támadásra, MEGNYERTÉK A FÉRFI KOSÁRLABDA NB-I/B DÖNTŐJÉT salgótarjáni ellenfelükkel szemben Budapesten, a Honvéd sportcsarnokában.

 • MEFOB: Kilenc gólt rúgott a Savaria Egyetemi Központ csapata a bronzmeccsen

  2009.05.22., péntek

  Harmadikként zárta a labdarúgó Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot az NYME SEK. A hazaiak a május 20-án játszott meccsükön 9:2-re verték a Testnevelési Egyetemet.

 • Universitas Bajnokság Országos Döntő

  2009.05.10., vasárnap

  Női és férfi kispályás labdarúgásban is ezüstérmet nyertek a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ hallgatói 2009. május 8-9-én Miskolcon.

Displaying results 31 to 40 out of 40

< Előző

Oldal 1

Oldal 2

Oldal 3