A duális képzés hallgatói Karunkon

Szerző: BAZSÓNÉ BERTALAN LAURA

- 2017. szeptember 11., hétfő 13:44

Nyolc hallgató kezdheti meg duális tanulmányait szeptembertől –

további két helyre még lehet jelentkezni!

A térség meghatározó vállalkozásainál és intézményeinél kezdik meg tanulmányaikat 2017. szeptembertől első éves Pénzügy és számvitel illetve Turizmus–vendéglátás alapszakos hallgatóink közül azok, akiket a cégek felvételi eljárás keretében kiválasztottak.

A Pénzügy és számvitel alapszakon a duális képzés keretében összesen 4 diák állt hallgatói munkaszerződéssel munkába a Béta Center Kft., a Beta Agro Termelő és Szolgáltató Kft., a GSD Agrárprodukt Termelő és Tanácsadó Kft. és az IKEA Industry Magyarország Kft. vállalatoknál.

Turizmus–vendéglátás alapszakon egy-egy hallgató kezdte meg gyakorlati képzését a Park-INN by Radisson Sárvár Resort and SPA szállodánál és a Tornácos Háznál, két-két hallgató a Pannónia Hotel**** Sopron és az UF Kft. jóvoltából.

További két betöltetlen gyakorlati hely van, amelyre szeptember 15-én 12.00 óráig lehet jelentkezni a honlapon található regisztrációs lap segítségével. A pótkiválasztásnak szeptember hónapban le kell zajlania ahhoz, hogy a kiválasztásra kerülő diákok duális képzési rendbe kerülhessenek.

A pótkiválasztás keretében meghirdetett duális képzőhelyek:

  • Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Fertő-Hanság Nemzeti Park.

Jelentkezhetnek azon beiratkozott, első évfolyamos Turizmus–vendéglátás alapszakos, nappali tagozatos hallgatók, akik a tavaszi meghirdetéskor nem regisztráltak a megjelölni kívánt szervezethez.

 

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15. 12:00 óra.

Jelentkezés módja: online regisztrációs űrlap kitöltése a kar hivatalos honlapján.

Linkek:

További információ:


Kapcsolódó hírek: