Keresztféléves emberi erőforrás tanácsadó mesterképzés indul a győri Apáczai Karon

Szerző: AK

- 2009. október 15., csütörtök 14:39

2009. november 15-ig lehet jelentkezni a győri Apáczai Csere János Karon meghirdetett keresztféléves emberi erőforrás tanácsadó mesterképzésre!

A képzés célja: olyan szakemberek képzése, akik humán- és gazdasági jellegű ismeretek birtokában alkalmasak az emberi erőforrással kapcsolatos gazdálkodási, tanácsadási, szervezési és vezetési feladatok megoldására/ellátására.

 

A képzésben az emberi erőforrás-menedzsment korszerű módszereit és technikáit sajátíthatják el a hallgatók, egyúttal nagy hangsúly kerül a pszichológiai és tanácsadási ismeretek oktatására, átadására. Az EU igényeivel összhangban kiemelt szerepet kap a karriertervezés és tanácsadás.

 

A mesterszakot elsősorban a korábban művelődésszervező, személyügyi szerező, munkavállalási tanácsadó, humánerőforrás menedzser szakon végzettek, illetve/és az új típusú (bolognai) rendszerben az andragógia, szociálpedagógia, tanító szakon végzős hallgatók számára ajánljuk.

A mesterszakra felvételt nyerhet minden főiskolai és egyetemi diplomával rendelkező jelentkező, akik korábban teljesítették a mesterszak belépéséhez szükséges 30 kreditet (társadalomismeret 10 kredit, pedagógiából és pszichológiából 20 kredit). Aki nem teljesítette a fenti modulokból a 30 kreditet, annak a mesterszak tanulmányaival párhuzamosan két szemeszter alatt kell teljesítenie az alapozó ismeretek megszerzését.

 

A mesterszakot végzett hallgatók munkaerő piaci esélyei igen széleskörűek.

 

A felvételi beszélgetés időpontja: 2009. december 17-18.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: