Sajtószemle

 • Irány Bamako! Útnak indult a rali - Kisalföld

  2009.01.17., szombat

  Budapest - Szombat délelőtt 9 órakor elkezdődött a Budapest-Bamako jótékonysági rali, amelynek egyetlen egyetemi csapata a NYME soproni UniversiTeam Toyotája a 66-os rajtszámmal délelőtt fél tízkor gördölt ki a pesti Felvonulási téri starthelyről (a táv mintegy 9 ezer km).

 • Hétvégén indul a Bamakó Rally - Nők Lapja Café

  2009.01.15., csütörtök

  Felkészült a Budapest-Bamakó rallyra a UniversiTeam, a Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatóiból álló csapat. Január 17-én, szombaton 10 órakor indul Budapestről Bamakóba az ország egyetlen egyetemi csapata, a UniversiTeam.

 • Több intézmény hallgatói is elindulnak a Budapest-Bamako Rallyn - edupress

  2009.01.15., csütörtök

  A hazai hallgatók körében is népszerű a Budapest-Bamako Rally, három felsőoktatási intézmény diákjai indulnak el ugyanis január 17-én, szombaton a magyar fővárosból rajtoló mezőnnyel az európai és afrikai tájakon haladó versenyen. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF), a Nyugat-magyaror...

 • Irány a rally - ZTV Híradó

  2009.01.14., szerda

  Régiós hír- 2009. január 14.

  Szponzorai jelenlétében megtartotta indulás előtti utolsó sajtótájékoztatóját a Nyugat-magyarországi Egyetem rally csapata. Az UniversiTeam szombaton Budapestről vág neki a versenynek! A cél: Bamako!

 • Nem csupán verseny, figyelemfelhívó, karítativ küldetés a Bamako rally - www.kdnp.hu

  2009.01.14., szerda

  Aktuális

  A Nyugat-Magyarországi Egyetem csapata az egyetlen egyetemi csapat, amely nevezett a 2009-es versenyen és az egyetlen olyan magyar felsőoktatási intézmény csapata, amely verseny kategóriában indul.

 • Január 17-én, szombaton startol Afrikába a UniversiTeam -portal.sopron.hu

  2009.01.13., kedd

  A Nyugat-magyarországi Egyetem 4 fős csapata az egyetlen egyetemi csapat, amely nevezett a 2009-es versenyen és az egyetlen olyan magyar felsőoktatási intézmény csapata, amely verseny kategóriában indul. A futam igazi, embertpróbáló, extrém tereprally.

 • Felkészültek a Bamako-ralira.

  Útra készen a UniversiTeam - Kisalföld

  2009.01.12., hétfő

  Készen áll a Budapest-Bamako rali startjára a Nyugat-magyarországi Egyetem csapata, a Meszjár András, Krámli András, Szücs Tibor és Lévai Etelka egyetemisták alkotta UniversiTeam.

 • Szenzáció a javából! - A SMAFC női kosárlabdacsapata legyőzte a listavezető Nagykanizsát

  2009.01.12., hétfő

  Bárhol a világon, bármely sportágban szenzációnak számít, amikor a bajnokság felénél, az utolsó helyezett megveri az éllovast. Ez történt január 9-én este a soproni Krasznai Ferenc Sportcsarnokban, ahol a SMAFC- NYME és a Kanizsa DKK NBI/B csoportos női kosárlabdacsapatának tagjai mérkőztek meg egym...

 • Egyetemfoglaló – honfoglaló - portal.sopron.hu

  2009.01.09., péntek

  Hagyományteremtő szándékkal különleges vetélkedőt rendezett a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara a térségben tanuló, végzős középiskolásoknak.

 • Nyílt napok a Nyugat-magyarországi Egyetemen - Edupress

  2009.01.07., szerda

  NYME - [TÜKÖR]

  Januárban folytatódik a nyílt napok sorozata a Nyugat-magyarországi Egyetemen, a karok nyitott kapukkal várják a döntés előtt álló diákokat, a szülőket és a kísérő tanárokat, akiknek a jó döntéshez a tájékozódás lehetőségét kínálják fel.

   

 • Bolyai Napok nem csak bolyaisoknak - Edupress

  2008.12.12., péntek

  NYME - [TÜKÖR]

  Bolyai Napokat rendez a Nyugat-magyarországi Egyetem Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium december 15-én és 16-án.

 • Év végi klubestet tartott az MKB Professzori Klub - Edupress

  2008.12.12., péntek

  December 10-én tartotta év végi szokásos klubestjét az MKB Bank Zrt. és a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) közös szervezésében megvalósuló Professzori Klub a soproni Tercia Hubertus étteremben.

 • Világbajnoki bronz az NYME oktatójának racketlon sportágban - Edupress

  2008.12.11., csütörtök

  Bronzérmet szerzett a németországi Fürthben rendezett racketlon világbajnokságon Sákovics Péter, a Nyugat-magyarországi Egyetem Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Karának adjunktusa.

 • Nyílt nap volt a Savaria Egyetemi Központban - Edupress

  2008.12.11., csütörtök

  Szombathely - [TÜKÖR]

  Szakajánlót és egyéb tájékoztató kiadványokat szorongató középiskolásokkal népesült be pénteken a Savaria Egyetemi Központ (SEK). A Nyugat-magyarországi Egyetemmel (NYME) történt egyesülést követően először tartott nyílt napot a három szombathelyi kar.

 • Prima Primissima díjat kapott Pusztay János

  2008.12.08., hétfő

  [Felsőoktatás - Közélet - Tudomány]

  Tudomány kategóriában Prima Primissima díjat kapott Pusztay János, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának oktatója december 5-én.